קיבלת ליד מדף הנחיתה שלך
שלום, שמי יונתן ישראלי ואני עוסק בתחום הבישול כ-7 שנים. סיימתי את לימודי בביה”ס הקולינרי “תדמור” בשנת 2004 ומאז עבדתי בכמה מסעדות כגון: מסעדת “מיט אנד וויין” בהרצליה, מסעדת “מיכאלי” ותפקדתי שנה כסו-שף במסעדת “אדורה” בת”א. את מיקוסינה שהיא חברת קייטרינג וסדנאות בישול הקמתי מתוך אידיאולוגיה של מתן שירות והקשבה ללקוח ברמה גבוהה ואישית על מנת לענות על כל צרכיו. לכן את אותו היחס והאהבה שאני מיישם בבישול אני מאמין שגם הלקוח צריך לקבל.
יש פילוסופיה בכל הקשור באוכל שאומרת “שרוב האנשים אוכלים כדי לחיות ורק מעט חיים כדי לאכול”,אני משתייך למיעוט שחי כדי לאכול וכך גם מתייחס למוצרים ולאוכל שאני מכין.בין אם זה לארוחה זוגית רומנטית,אירוע פרטי\חברה או בסדנאות הבישול,השירות והיחס האישי הוא מעל לכל ב”מיקוסינה”.כמובן שיחד עם השירות והיחס ללקוח בא גם היחס האישי לאוכל,לטעמים ולצבעים שיחד מרכיבים לכם חלומות קולינארים.
כנסו לאתר האינטרנט : http://micocina.co.il לראות ולחוות מכל מה שמיקוסינה מציעה ללקוחותיה.
צרו קשר :
נייד: 050-8918878 יונתן ישראלי - שף מיקוסינה
מייל: micocina2010@gmail.com